1 vuosi, 12kk, 365 päivää -punnitus!

   Tosiaan nyt on mennyt tasan vuosi kun aloitin tämän "projektin". Ja nyt onkin siis vuorossa punnitus, mittaus ja jälkeen kuvat. En ole käynyt vaa-alla viimeisen punnituksen jälkeen mikä siis oli  8.11. 


Olen kyllä petrannut loppu vuotta kohden treenien suhteen, sillä puolisoni teki minulle uuden treeniohjelman. Alkuun tietty siinäkin oli paljon opeteltavaa että pääsee rytmiin, mutta nyt alkaa kivasti kulkea. 


Joulukuussa olen lähes joka viikko tehnyt kolme sali-treeniä, kaksi-kolme lenkkiä ja yhden kiertoharjoittelun. Ohjelmani siis on 8 päivän jaksoissa niin että on kolme treeniä, lepopäivä, kolme treeniä ja lepopäivä. Siksi nuo treenimäärät voivat vaihdella. 


Ennen kun mennään itse tuloksiin niin muistellaan, mitkä olivat minun alkuperäiset tavoitteet. Lähinnä tavoitteena oli päästä parempaan kuntoon, mutta myös saada noin 10kg painoa pois tässä kohtaan.


Tässä punnitus, mittaus ja kuvat;


1.1.2021

Paino 85,5kg -8,2kg

Rinnan ympärys 97cm -3cm

Vyötärön ympärys 79cm -7cm

Lantion ympärys 114cm -4cm

Reiden ympärys 70cm -4cm

Pohkeen ympärys 40cm -3cm

Hauiksen ympärys 29cm -4cm

Olen hyvin positiivisesti yllättynyt kuvissa näkyviin muutoksiin ja todella ylpeä saavutuksestamme. Vaikka vielä on matkaa alkuperäiseen 10kg tavoitteeseen, aion jatkossa välttämään vaakaa ja luottamaan mittanauhaan sekä peilikuvaan. Kuvia otan varmasti jatkossakin, sillä niistä näkee konkreettisemmin tuloksen.


Tästä on hyvä jatkaa tähän uuteen vuoteen. Minä olen tehnyt ainakin yhden tavoitteen, sillä en oikein usko uuden vuoden lupauksiin. 

Minusta on fiksumpaa luvata itselleen parempi elämä ja tehdä tavoitteita joita kohti mennä. Näin pysyy elämä positiivisena eikä aina tarvitse pettyä itseensä kun en pystynyt pitämään lupausta. 


Ensi viikolla saatte kuulla minun seuraavista tavoitteista. 


Laita kommenttia, jos sinua kiinnostaa tarkempi esittely treeneistäni niin teen niistäkin päivitystä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy