Session Salon

 

Taas vierähti hieman aikaa edellisestä postauksesta. Viimeinen viikko töissä oli niin kiire etten oikeestaan kerennyt tekemään mitään muuta kun töitä. Ja nyt tämän viikon olen ollut lomalla. Sekä näin joulun pyhien jälkeen onkin hieman aikaa istua koneen ääreen ja kirjoittaa päivityksiä ensi vuodesta.

Viimeinen puoli vuotta on ollut todella rankkaa, ensin uusi liike pystyyn, sitten kesän kiireet ja lopuksi koronan toinen aalto mikä jatkuu ja jatkuu... Alamme varmaan kaikki olla jo kyllästyneitä asiasta ja ainakin minä toivoisin jo saavani elää normaalisti. Mikä on normaali? No se ettei tarvitsisi miettiä voinko tavata isovanhempiani tai pitääkö joka paikkaan mennä maski päässä. Samalla tässä pähkäillään että onnistuuko kesään koulutus ollenkaan, jos korona vielä jatkuu pitkään. 


Mun lomaan kuului myös vähän treeniä kaiken sen syömisen lisäksi.
Siitä päästäänkin ihan aiheeseen, eli tähän SESSION.SALON -koulutukseen, joka pitäisi alkaa keväällä. 

Koulutus on siis ainutlaatuinen koulutusohjelma, jonka pystyy käymään yli kahdessakymmenessä maassa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa huippuosaajien ammattitaitoa ja itsevarmuutta liiketyöskentelyyn huippu tuotteilla. Menestyskonsepti SESSION.SALON avaa kampaajilleen KEVIN:MURPHYN -maailman kokonaisuudessaan. Se on tavoitteellinen ja inspiroima matka siihen osallistuville ja hyödyttää suuresti myös koko kampaamon tiimiä, sekä kuluttaja-asiakasta laadukkaamman palvelun myötä. Itse koulutus tapahtuu Helsingissä ja on aina pari päivää kerralla. Kokonaisuudessaan kesään mennessä alustavien suunnitelmien myötä pitäisi koulutus suoritettu. Joten kyse ei ole pitkästä koulutuksesta, mutta sitäkin antoisammasta. Odotan todella innolla, että pääsen oppimaan KEVIN:MURPHYN salat ja samalla tuomaan laadukkaampaa osaamista niin shampoista ja hoitoaineista kuin väreistäkin. 

Yleensä näihin koulutuksiin menee yksi kampaamon tekijöistä ja hän ns. kouluttaa muut tekijät, mutta päädyimme liikkeessä siihen että kun meitä on kaksi omistajaa menemme molemmat tasa-arvon vuoksi. Ja mitä ihaninta, saamme viettää "laatuaikaa" Päivin kanssa Helsingin reissupäivinä. 


Ensi viikolla onkin vuorossa vuoden vaihde ja sehän tarkoittaa punnitusta. Koko projektia on siis kulunut viikkoa vajaa vuosi, joten luvassa on sekä punnitus, mittaus että kuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla!Toivottavasti sun joulu meni kivasti. Koitetaan jaksaa vielä viikko tätä inhottavaa vuotta ja toivotaan että vuosi 2021 on kaikille mukavampi.


Kommentit

  1. Kuulostaa niin hyvältä toi sun tuleva koulutus🤩🤩 Ihanaa uutta(tai tulevaa) vuotta Mira🥰🥰🥰 nähdään taas pian kampaamolla!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy