Vuosi 2019...

Voin kertoa että tämä on ollut ehkä rankin vuosi ikinä. Suurimmaksi osaksi henkisesti, mutta olen myös todella paljon sairastellut vuoden aikana joten myös fyysinen kunto on heikoimmillaan. 


Aloitetaan alusta.
 Tammi- ja helmikuussa minulta lähti molemmat vuokralaiset kampaamostani, mutta yritin silti pysyä positiivisena, että kyllä minäkin löydän vielä sen hyvän vuokralaisen jonka kanssa homma toimii niinkuin pitää. 

Maalis- ja huhtikuussa etsin ja etsin kunnes sain kirjoitettua sopparin kosmetologin kanssa. Hänellä oli ollut oma hoitola 15 vuotta, joten ajattelin että häneen voin luottaa, toisin kuitenkin loppu vuodesta kävi. Vaihtui toukokuu ja kosmari aloitti kuun lopulla. Samalla allekirjoitin kampaajan kanssa sopimusyrittäjän sopparin alkamaan kesäkuusta. 

Vihdoin ajattelin että ihanaa nyt on tupa täynnä ja pääsen oikeasti itse keskittymään omaan työhöni ilman jatkuvaa huolta saanko edes liiketilan kulut maksettua. Kesä meni muun muassa morsiammia tehdessä ja sain jopa pienen loman pidettyä. Kunnes tuli synkkä syyskuu. 

En olisi ikinä kuvitellut että maailmasta löytyy ihmisiä, jotka eivät tee asioita niinkuin sovitaan. No en siitä kerro sen enempää sillä joudun nyt lakimiesten kanssa hakemaan omiani takaisin. Mutta onneksi pääsin kyseisestä kampaajasta eroon niin ettei hän voi enää vahingoittaa minun yritystäni.

Loppu vuosi onkin vain yritetty selviytyä, mutta onneksi olen saanut ihanan harjoittelijan kampaamolle avukseni. Hänen kanssaan juttu luistaa niin minulla kuin asiakkaillakin. Joten toiveet ovat hänen suhteensa korkealla. 
Niin ja mitä loppu vuoteen mahtui vielä juuri ennen joulua sain sähköpostiini ilmoituksen että kosmetologi irtisanoutuu. Jippii ja hyvää joulua minulle. 


Ja mitä terveyteen, olen tämän vuoden aikana sairastanut ihan liikaa kaikkea, minkä takia olen sekä huonossa kunnossa fyysisesti, että lihonnut hirvittävästi ja menettänyt täysin kiinnostuksen kaikkeen.
On ollut niin tulehduksia jalkapohjassa ja selässä, pari kertaa flunssaa, varsinkin nyt syksyllä olen ollut lähes nonstop flunssassa lokakuun alusta saakka. Eli kaikkea mahdollista ollut.  

En kerro sen tarkemmin sairauksista, mutta toivon että uusi vuosi kymmen toisi myös iloa minun elämääni. Yhden ilonlähteen tiedänkin jo, sillä ostin joululahjaksi minulle ja miehelleni Lontoon matkan keväälle. Sitä onkin ihana suunnitella ja odottaa.


Vuoteen on mahtunut myös ihania asioita suurin osa kuitenkin aina ensin negatiivisen kautta päästään parempaan. Esimerkiksi rakas koirani Nelli loukkasi jalkansa vuosi sitten ja se leikattiin helmikuun alussa, josta sitten alkoi 4kk kuntoutusjakso jota koko ajan tehostettiin. Mikä ihaninta oli että, kun käytin aikaa ja paljon rahaa koiran kuntouttamiseen, pääsi hän kesäkuussa jo juoksemaan vapaasti ja hän kuntoutui täysin isosta leikkauksesta
Minun vuosi 2019.
Olen nyt tehtyn lupauksia taikka enemmänkin tavoitteita itselleni tulevalle 2020 luvulle:


1.
 Pääsen taas hyvään kuntoon ja saan painoni takaisin normaalille tasolle.
- Siitä tulen kirjoittamaan viikoittain päivitystä miten edistyn tavoitteessani.


2.
Tulen tekemään jotain yritystoimintani muokkaamiseksi kannattavaksi. Joko koitan löytyy luotettavia vuokratuolilaisia, tai siirtymään edullisempiin ja toimivimpiin tiloihin. Minulla on onneksi koko kevät aikaa suunnitella ja miettiä, sillä tuon liiketilan vuokrasopimus päättyy toukokuun lopulla, jos en sitä uusi. 


3.
Haluan oppia henkisesti paremmaksi, niin oppia käsittelemään stressiä kuin oppia miten saan mieleni rentoutumaan. Siihen paras keino ollu jooga ja meditaatio, eli varmaan siitäkin tulee tietoa.


4. 
Haluan antaa teille enemmän luettavaa ja huomattavasti säännöllisemmin kuin tähän mennessä on ollut. Blogini tulee siis olemaan minua ja yritystäni Peiliä.
Kiitos ja kumarrus Minä ja Peili
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy