Uusi vuosikymmen!Niin se vuosi jälleen vaihtui ja tällä kertaa siirryttiin uuteen vuosikymmeneen. Mitä se merkkaa? Minulle? Kampaamolleni? Elämälle? Tulevaisuudella?
Who knows...
Minulle:

Uusi elämä treenien ja ruokavalion merkeissä.


Ruokavaliosta hieman enemmän toisessa päivityksessä mutta aloitan ensin alkuun ohjelmalla jossa on noin 1800kcal jolla buustataan aineenvaihduntaa käyntiin. Jonka jälkeen noin 6-8 viikon päästä tarkoitus olisi hieman kiristää tahtia.Tässä katsaus seuraavan 12 viikon treenisuunnitelmaani ja saliohjelmiini. Lopussa myös kriittiset mitat ja ennen-kuvat. Päiväni tulevat koostumaan Nellin ulkoiluttamisesta, joten pyrin joka aamu käymään 20-30 minuutin lenkillä hänen kanssaan ja siihen päälle 3 salitreeniä ja muutama aerobinen treeni tai vaan pidempi lenkki niinä aamuina. Niistä tarkemmin alla.

Aikataulu:Ohjelma siis kostuu kolmesta treenistä joihin jaetaan kroppa niin että viikon aikana tulee koko kroppa treenattua. Lisäksi tulen tekemään aerobista treeniä, mikä voi olla lenkki, spinning tai Hiit-treeni. Lepopäivinä aion käydä  kevyellä joogatunnilla taikka ihan vaan venytellä.
Joku ehkä jo huomasi että aikataulussa on joka 4 viikko pienellä kirjoitettu "kevyt viikko" eli aina 3 viikkoa tehdään kovemmilla ja isommilla painoilla joka jälkeen tehdään kevyt viikko kevyemmillä painoilla. Tämä voi kuulostaa hölmöltä ja vaikealta, mutta näin taataan keholle tarvittavaa muutosta vaikka itse treeni pysyisikin samana, niin pystymme ärsyttämään lihaksia eri toistoilla ja sarjoilla sekä painoilla.

En tässä kohtaa vielä pysty kertomaan kunnollista saliohjelmaani sillä ensi viikolla alan käymään mieheni kanssa salilla. Hän ammattilaisena osaa johdonmukaisemman treenaamisen. Saa siis nähdä millaisia treenäjä on luvassa, toivottavasti hän ei rääkkää minua ihan kuoliaaksi.


Tällä hetkellä siis käyn vielä Gogo express -salilla, mutta olen muuttamassa salia niin että pääsisin myös ryhmäliikunta tunneille hikoilemaan. Erityisesti haluaisin salin jossa olisi mahdollisuus käydä sekä spinning-tunnilla että joogassa. Olenkin jo löytänyt kivan salin, jossa pääsen juurikin harrastamaan näitä kaikkia. Salin vaihto on hiukan haasteellista ja kallista näin yhtäkkiä, sillä maksan gogo:sta 18€/kk ja heillä on yhden kuukauden irtisanomisaika, joten joudun vielä maksamaan helmikuustakin. Mutta sillä että saa monipuolisempaa liikuntaa niin ei se haittaa maksaa yhden kuukauden ajan kahdesta salista.Tässä minun aloitus tilanne.
Tämä oli pahin henkisesti, sillä olen lihonnut niin että olen tällä hetkellä painavimmillani ja samaten senttimäärällisesti suurimmilaan kuin ikinä ennen. Rintojen kasvu lihoessa ei ollut ollenkaan pahitteeksi minusta, toivottavasti edes osa siitä jäisi. Mutta tästä on muuten suunta "alaspäin" eli painoa ja senttejä pois. Painonpudotuksessa minulla ei varsinaisesti ole aikataulua, mutta pyrin jatkamaan kunnen olen tyytyväinen omaan kehooni niin miltä se näyttää kuin miltä minusta tuntuu. Ihanteellinen olisi jo kevään Lontoon reissua varten, mutta todennäköisesti saavutan vasta loppu vuodesta tavoitteeni.

1.1.2020
Paino:                   93,7 kg
Rinnan ympärys:  100 cm
Vyötärön ympärys: 86 cm
Lantion ympärys: 118 cm
Reiden ympärys:    74 cm
Pohkeen ympärys:   43cm
Hauiksen ympärys:  33cm


Ennen kuvatMuistakaa kuitenkin maltti on valttia ja ei kannata potea huonoa omatuntoa, jos ei jaksakaan mennä tänään salille vaan menee sitten huomenna. Minullakin on jo nyt heti alkuun ollut ongelmia että saan itseni menemään salille varsinkin kun viime kerrasta on jo kulunut tovi. Siksi tämän päivityksen tekeminen onkin kestänyt. En halunnut kirjoittaa päivitystä jos en ole vielä edes päässyt itsekään salille. Tänään oli se päivä, Kävin salilla joten voin hyvillä mielin julkaista tämän.

 Tsemppiä siis kaikille omaan urakkaansa!

Kiitos ja kumarrus Mira ja Peili

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy