Salitreenit on parasta parisuhdeaikaa!



Moni varmaan muistaa kun mainitsin että vaihdoin salia alkuvuodesta, niin että käymme nykyään mieheni kanssa samalla salilla. Treenaamme kuitenkin niin eri sarjoissa, joten olemme päättäneet toteuttaa omat treenit. Mutta mikään ei ole sen motivoivampaa kun illalla sovitaan että huomenna mennään salille ni ei siitä niin helpolla luisteta pois. Varsinkin kun toinen on jo noussut syömään aamupalaa niin pakkohan se on itsekin nousta.






No itse salilla, kun treenaamme omia treenejä, niin siinä ei tällä hetkellä tehdä ns yhdessä. Mutta silti puolin ja toisin kysellään kesken treenin että "Miten treeni sujuu?", "Mitä sarjoja sä teet?" yms joilla myöskin itse koen olevan hyvinkin motivoiva vaikutus omiin treeneihin. Alkuun ajattelin etten halua mennä kenenkään kanssa salilla kun en muutenkaan pidä siitä että minua neuvotaan, mutta on se kuitenkin kiva että joku kertoo teenkö ihan väärin liikkeet.



Tällä viikolla mieheni on ollut kipeä niin olen jopa kieltänyt häntä lähtemästä salille ja kuinka ollakaan se on myös vaikuttanut minun treeneihin. Olen niin jäljessä tällä hetkellä siitä mitä olin suunnitellut ja varsinkin kun piti oikeen kiristää tahtia. Ruokavaliossa olen kyllä mielestäni ihan hyvin onnistunut, mutta kun ei saa itseäni enää yksin salille.







Ei auta muuta kun ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä. Toivottavasti ensi viikolla päästään taas yhdessä treenaamaan, sillä I LOVE IT! Toivon kuitenkin tulevaisuudessa että pystyttäisiin enemmän treenaamaan yhdessä samoja treenejä, jolloin pystyisin itsekin rohkeammin haastamaan itseäni kun on varmistaja. Silti emme kuitenkaan ikinä tule tekemään täysin samoja jo pelkästään sen takia että olemme erisukupuolta, jolloin jo fyysisesti on mahdotonta treenata samoin.



Nyt kun on pitkästä aikaan ollut nättejä kelejä niin alku viikko meni reippaasti lenkkeillen. Olen myös eksynyt salille pari kertaa ja viikonloppuun onkin vain yksi treeni enää. Olen myöskin aktiivisuudelta jo tavoitteessa, sillä olen suunnitellut että tämä helmikuu olisi vielä treenejä vähintään 3h viikossa, näin perjantaina jo 3h 37min täynnä. Ja sitten maaliskuussa siirtyisinkin jo vähintään 4h viikossa. Toivottavasti siitä sitten tulisi innostus ihan päivittäiseen liikkumiseen, sillä vihdoin polkupyöräni on saatu kuntoon ja minulla olisi tarkoitus kulkea ainakin osa työmatkoista polkupyörällä.



Syy siihen miksi juuri tänä keväänä aloitan jälleen pyöräilyn johtuu yhdestä hyvinkin isosta muutoksesta elämässäni. Mutta ihan vielä en voi kertoa, sillä yksi allekirjoitus enää puuttuu ja avot uusi kirja ja uusi sivu on avattu. Lupaan kyllä siitä kertoa lisää heti kun saadaan sopparit valmiiksi.









Hyvää viikonloppua kaikille!
Kiitos ja Kumarrus Miru ja Peili


Ensi viikolla vaihtuukin taas kuukausi joten välipunnistusta tulossa...




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!