Neljä viikkoa takana, välipunnituksen aika.
Se olis sit tosiaan kuukausi menny ja aika mennä ekaa kertaa vaa-alle. Samalla mittaan samoista kohdista mitä tullu muutosta. Löydät ne jostain tuolta keskikohdasta tekstiä. 


Ensin vähän tunnelmia. 
Musta on ainakin tuntunu paljon energisemmältä ja aamu heräämiset ei ookkaan niin kauheita. Oon siis aina arkisin heränny klo 6.00 ja jos meen yksin salille ni siitä sit melkeen suoraan kävellen treenaamaan ja sit vast treenin jälkeen kotona suihkuun ja aamupalaa. Tää on jotenki toiminu tosi hyvin mulla. Jos mennään miehenkaa samaan aikaan salille ollaan syöty aamupala ensin ja oon ainaki ite huomannu et treeni ei oikeen suju yhtä hyvin ku tuntuu jo valmiiks et on kauhee ähky. 

Lenkit on nyt jääny ainaki viimisen viikon aikana tosi vähälle ku jatkuvasti sataa vettä ja on märkää. Ei se sade varsinaisesti mua haittaa mut hirvee duuni jos laitan Nellille ensin sadehaalarin tai sit on lenkin jälkeen pakko ottaa koira mukaan suihkuun. Nellin on kans ollu nyt pari viikkoa valeraskaus ni ei hän haluu nii pitkille lenkeille ku "vauvat" jää hoitamatta. Hän siis roudaa ympäri kämppää lelujaan mitkä on sit hänen vauvoja. 

Muuten oon kyl ihan sika innoissaan tästä energian määrästä. Etenkin oon tykästynyt perjantai aamun spinning-tunnista. Joka perjantai klo 7.00 45min kunnon hikirääkki pyörän selässä. Harmi vaan nyt on sit seuraavat kaks perjantaita noita ihania vanhojen tanssi kampauksia ja molempina päivinä saan alottaa työt klo 7.00. Ei aamu herääminen haittaa mutku jää treenit välistä. Tääkin tuo uutta intoo et just vaihtu helmikuu ja sit on enää maaliskuu ja huhtikuussa jo lähetään Lontooseen. Se jos mikä motivoi tosi paljon. Viel pitäis täs ennen reissua suorittaa kolme kurssia koulussa ja niistä näytöt tehdä. Onneks arvioinnit on sit vissiin vasta toukokuun puolella. Tuun varmaan tekee jotain matkapäiväkirjaa reissusta ja nythän tän projektin lisäksi kirjoittelen noin kerran kuussa tosta tuloksellisesta toiminnastakin täällä. 

Mun lenkkiseura 💛Mut mennään nyt sit siihen punnitukseen ja mittaustuloksiin.


1.1.2020                                 1.2.2020                       Muutos

Paino: 93,7kg                        Paino:  92,0 kg                   - 1,7 kg
Rinnan ympärys: 100cm       Rinnan ympärys: 100 cm            - 0 cm
Vyötärön ympärys: 86cm     Vyötärön ympärys: 84 cm           - 2 cm
Lantion ympärys: 118cm      Lantion ympärys: 117 cm             - 1 cm
Reiden ympärys: 74cm         Reiden ympärys: 71 cm            - 3 cm
Pohkeen ympärys: 43cm       Pohkeen ympärys: 42 cm          - 1 cm
Hauiksen ympärys: 33cm      Hauiksen ympärys: 32cm           - 1 cm
Oon aika tyytyväinen lopputulokseen, vaikka en ihan niin hyviä tuloksia saanut mitä olin toivonut. Mutta tulosta tuli ja se on tärkeintä. Olen kuitenkin hieman vasta hakenut treenimotivaatiota ja mitä ja milloin kerkeän tekemään. Viimeisin viikko onkin ollut todella hyvä sillä sain tehtyä kaikki mitä halusin ja vielä ennen viikonloppua. Meillä oli kavereiden kanssa mietittynä illan viettoa lauantaille ja totesin että jos haluan pysyä motivoituneena tähän projektiin on treenit suoritettava kuitenkin ja sitten voi hyvillä mielin nauttia vapaa-ajasta. 


Tässä kohtaa en ota kuvia vaan säästetään ne sit 3kk tai jopa 4kk kohalle. Tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin, seuraavassa päivityksessä tulen kertomaan vähän miten minä kerkeän tekemään kaikki haluamani, eli päivien suunnittelua. 


Kiitos ja Kumarrus, Mira ja Peili

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy