Remontti edistyy

 Syyskuussa päästiin aloittamaan remontti oikein urakalla. 

Alkuun suunnitelmana oli tehdä huone kerrallaan, mutta nopeasti totesin, että parempi edetä koko ajan kuin että jatkuvasti odottaisi jonkun asian kuivumista. Kesän aikana olin hankkinut jo paljon materiaaleja valmiiksi, hiukan kyllä jännitti jos en saakkaan asuntoa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Remontti oli siis helpompi aloittaa kun ei siinä kohtaa enää tarvinnut alkaa suunnittelemaan millaisen kämpän haluaisin.

Purkaminen aloitettiin aika monesta huoneesta samaan aikaan. Keittiössä vanhojen kaappien poistoa, kylppärissä kalusteet ja laatat, makkarissa tapetit ja muovimatto. 

Roskaa tuli aivan valtavasti, onneksi lähellä on lajittelukeskus jonne sai hyvinkin edullisesti vietyä jätettä. 

Kokonaiskustannukset koko remontin ajalta jätteiden viemisessä on ollut noin 100€. Ei minusta paljoakaan, sillä peräkärryjä on täytetty kymmeniä kertoja, joista suuri osa on mennyt täysin ilmatteeksi. Tässä hieman ennen kuvia kohteesta. 


Olohuone:

Keittiö:
Eteinen: 

Kylpyhuone:

Kolme makuuhuonetta: Syksy on mennyt nopeasti remontoidessa, ihana kun on ammattitaitoinen isä apuna. Suurin kiitos kuuluu siis Tmi Kari Aulio:lle kolmen kuukauden uurastuksesta. 

Jos sinä kaipaat jotain remonttiapua, isompaa tai pienempää ota rohkeasti yhteyttä ”iskään” ja homma kyllä hoituu. 


Joulukuussa on vielä edessä asunnon viimeistely, kattoremontti ja joulun vietto. Tulen siis julkaisemaan ensimmäisiä ”tarinoita” remontista tammikuussa ja silloin pääsette kurkkaamaan kuinka suuri muutos tuli. 


Kiitos kun luit tämän julkaisun ja jää rauhassa odottelemaan tulevia julkaisuja. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!