Nyt on aika kehittää itseään.


Mä oon ainakin huomannut että en osaa olla paikallani saatika montaa päivää vaan kotona. Ja nyt kun korona on vienyt multa suurimman osan toimeentulosta ja "saan" olla enemmän kotona, niin huomaan että multa hajoo pää. Mä oon aina ollut sellanen kokoajan menossa ihminen. Tottakai jos kokoajan touhuu niin sit tykkään pitää vapaapäiviä, mut nyt jos joudun olee vaan kotona ni en mä pysty siihen. 


Joten oon koittanut keksiä kaikkea tekemistä. Esim tässä parina viikkona oon joka aamu käyny koiran kaa kunnon lenkillä ja sit viel muutaman kerran treenannu siihen päälle. Mä oon kyl hieman uhmannu sääntöjä sillä että oon käyny salilla treenaamassa. Mut joka kerta siellä on ollu mun lisäksi max 1-5 ihmistä ja ku meijän salilla on ihan sikana tilaa ni siellä saa ihan rauhassa tehdä treeninsä. Enemmän asiakkaita on kuitenkin kaupassa samaan aikaan joten sehän se suurin taudinsaanti paikka on.


 Luonnossa ollaan nähty paljon kaikkea ja mun lenkkiseura on aina ihan loppu ku tullaan takas.

Oon kans miettinyt et jos alkais taas kutoomaan taikka ompelee vaatteita, mut toisaalta mun 55m2 kämpässä ei oo kulmaa missä olis tilaa levittää kangasta ni joutuisin sit tulee töihin tekee niitä, joten ei ehkä paras idea.  Sit oon taas innostunut tekee palapelejä. Mul on sellanen palapeli-matto jonka voi sit rullata pois tieltä vaikka palapeli itsessään jäis kesken. Sit tänä keväänä mun uus melkeen lempipuuha on ikkunoiden pesu. Kävin yks päivä porukoitten luona pesee ikkunat, niin on ainakin 9 isoo ikkunaa joissa on 4 pestävää pintaa sit kaikissa niissä tuuletusikkunat joissa myös 4 pintaa sekä kolme ovea väliovineen. Kaiken kaikkiaan siihen meni joku 6 tuntii, mut pesin mun auton siin välissä ja sit pidin tietenkin ruokatauonkin. Suosittelen kaikille kokeilee nii et kuulokkeet päähän tai muuten musiikki soivaan ja ei muuta kun pesemään ikkunoita. Itseasiassa samana päivänä mä sit pesin myös multa kotoota ikkunat. Mul onneks on vaan 2 ikkunaa mis on neljä pintaa, sit olkkarinikkuna on vaan kakspuolinen ja parvekelasit siihen päälle. meni ehkä max tunti ni ne oli pesty.


Täs on myös mun uus harrastus eli parvekepuutarha!Täs samalla on sit kans niinä päivinä ku oon tullu töihin ni menny purkaa uuteen liiketilaan vanhan omistajan tavaroita. No homma ei sinäänsä meille kuulu, mut jotta pysytään aikataulussa ni pakko se on jonkun hoitaa. Ollaan me kyl Päivin kaa niin super tiimi tossa, ajatukset aina samaa, ei välttämättä tarvii edes lausetta sanoo loppuun ku toinen tietää jo mitä tehdä. Yks ainut mistä ollaan oltu erimieltä tähän mennessä on ollu seinämaalaus, jonka ensin Päivi halus et on lintu ja mä en haluu kampaamoon lintua. No seinämaalaus tulossa ja päästiin yhteisymmärrykseen siitäkin, ihan huippua!


Kannatan kaikkia hyödyntämään tän poikkeusajan just itsensä kehittämiseen, on se sitten verkkokurssi, kutominen, lukeminen, siivoominen taikka ihan mikä muu ni tehkää se.

Oon läs pitkään miettinyt et kun vappuna olis taas punnituksen aika et jätänkö nyt väliin ja vasta touko- ja kesäkuun vaihteessa sit olis seuraava, koska en oo tehny treenejä niinku ennen, mut toisaalta oon leikkeillyt aikas paljon joten ainakin kunto on kohonnut. No mä katon vaikka alkuviikosta mikä fiilis, taikka laita kommenttia et halutko nähdä 4kk välipunnituksen?.Hyvää vappua!
Kiitos ja kumarrus Miru ja Peili/RaikasKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!