Kolme kuukautta takana!


Ompa nää 3kk menny äkkiä. Tätä oon jotenki samaan aikaan pelänny ja odottanut. Varsinkin nyt viimeisten neljä viikon aikana en oo juurikaan tehny mitään ni siksi pelottaa mennä vaa-alle. Mut samalla mulle riittää jos paino on pysyny samana ettei vaan tullu lisää kiloja.


Jotenkin tää vallitseva tilanne ei oo auttanu mua ainakaan motivoitumaan syömiseen saatika treenaamiseen, sillä multa on vähentynyt työt ainaki 80%:sti eli oon ehkä maksimissaan yhen päivän viikossa töissä. Oon kuitenkin yrittänyt pitää jonkinlaisen syömisrytmin ettei nyt ihan menis reisille koko homma tässä kohtaan. JA mun suurin motivaattori oli huhtikuun lopussa oleva ansaittu loma ja reissu Lontooseen, mutta sekin on nyt sit peruuntunut.


Toisaalta nyt kun on enemmän aikaa oon leiponut taikanajuuresta, minkä tei ite pari kuukautta sitten, leipää. Ja voin sanoa on ihan sika paljon paremman makusta ja huomaan et ei mun maha oo läheskään niin turvoksissa ku mitä kaupan höttöleivillä olis. Toihan siis on ns käymisteitse valmistettu leipä eli siihen ei tuu hiivaa ollenkaan, mikä oli mulla se suurin turvotuksen aiheuttaja.No mut jos sit mentäiski jo ihan aiheeseen eli mittaustuloksiin. Tässä en tulee kaavio missä on ennen ja jälkeen luvut ja sit laitan vielä ne lupaamani kuvat. Iik vähän pelottaa.


Mittaustulokset:

Kuvat:


Ennen 1.1.2020
Jälkeen 1.4.2020
Oon kyl loppujen lopuksi tyytyväinen tähän tulokseen, sillä A. mulle ei tullu lisää kiloja vaan sain kuitenkin sen noin 500g pudotettuu maaliskuun aikana ja B. mä alotin ton ehkäsylaastarin käytön viime punnituksen jälkeen ja pelkäsin vähän sen vaikutuksia kun siinäkin haittavaikutuksissa on lihoaminen.  Ja näkyyhän se kuvissa että muutosta on tapahtunut. Vielä on matkaa edessä mutta hiljaa hyvää tulee, eikö niin?.


Oon myös nyt alottanut kulkee pyörällä töihin, sillä oon ollu keskimäärin 1-3 päivää viikossa töissä ni tulee sit kiva hyötyliikunta siinä samalla. Ainut ongelma on se et mä oon tottunut olee kunnon kassialma ja roudannut ihan hirveesti tavaroita edes takas kodin ja työpaikan välillä ja nyt mul on vaan reppu selässä ja etukori mihin laittaa tavaraa. Onneks tää on kuitenkin loppujen lopuksi pieni ongelma, mut nytkin huomaan et jännitin hartioita vähän turhan paljon ku oli sen verran viima ni tuntuis ku päätä alkais särkee ja särkylääke tietenkin löytyy käsilaukusta ei repusta.Ajattelin tänään tai huomenna vielä käydä ostamassa kotiin tollasen 1,2kg hulavanteen jos sillä alkais vähän kuntoilee kotona. Saa nähä kuin käy.Nyt on kyl viel pakko hehkuttaa tähän loppuun et vaikka yrityksillä on varmasti tällä hetkellä vaikeeta ni mä pyrin pysymään positiivisen. Ai miksi? No siksi et mulla on 1.6.2020 aukeamassa täysin uus kampaamo myös kollegan kanssa ja mä oon niin sata varma et tää on se mun voittajamomentti!


Joten koitan keretä kirjottaa aiheesta tossa pääsiäisen aikana ni tekin pääsette kuulemaan enemmän Hiushuone RAIKAS Oy:stä!Hyvää kevättä ja pysykää terveinä!

Mira ja Peili


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!