Uutta ja ihanaa alkukesään 2020!Woop Woop, musta tuli toimitusjohtaja! 


Minulla on ilo ja kunnia, tästä vaikeasta ajasta huolimatta, kertoa teille kaikille ihanasta uutuudesta mitä keväällä olen suunnitellut. Vielä on paljon tekemistä ennenkuin avaamme ovet uuteen upeaan kampaamoomme. Mutta siis perustin juuri kollegan kanssa osakeyhtiön nimeltä Hiushuone RAIKAS Oy. 

Tulemme siis yhdistämään sekä minun Hiushuone Peili:n että kolleegani Parturi-Kampaamo Nala:n yhdeksi ihanaksi isoksi kampaamo-kauneushoitolaksi. Tulemme avaamaan tämän uuden kampaamon 1.6.2020 osoitteessa Humalistonkatu 18, 20100 Turku.
Olemme niin innoissamme kun pääsemme tekemään yhteistyötä monien kollegoiden kanssa ja haluamme luoda Turkuun jotain aivan uutta ja mahtavaa.
Kampaamomme tullaan remontoimaan mahdollisimman paljon hyödyntäen kierrätysmateriaaleja ja uusiokäyttämään vanhoja esineitä niin että vain kunnostamme ne uuteen uskoon. Ja koko projekti tullaan tekemään yhteistyssä Turun seudun pienyrittäjien kanssa. Haluamme näyttää kaikille sekä asiakkaillemme että yhteystyökumppaneillemme, että vain yhdessä tästä poikkeustilanteesta noustaan taas uuteen uskoon.


Kampaamomme ilme tulee olemaan nimensä mukaan raikas. Yhdistämme sisustuksessa puuta, raikkaita värejä sekä paljon viherkasveja. Mukaan mahtuu kuitenkin vähän blingblingiä kultaisilla yksityiskohdilla. Sekä ihanilla tuotteille. Tulemme myydään Kevin Murphyn, Eleven Australian sekä Living prooffin -tuotteita. Tai ainakin alkuun mennään noilla, otamme tietenkin vastaan asiakkaidemme toiveita. Itse ehkä haluaisin lisätä tuotesarjaan jonkun kotimaisen luonnonkosmetiikka sarjan josta voisi saada ihan kaikki puhdistusaineet niin kylppäriin omaan kroppaan  kuin koko kämppään.
Tässäkään projektissa alku ei ole ollut todellakaan mikään helppo. Juurikun saimme allekirjoitettua sopparit uudesta liiketilasta, selvisi että alakerrassa on kosteusvaurio, no sitä kun alettiin tutkimaan selvisikin onneksi että se oli vanha, jota ei vaan oltu vielä korjattu. No tämä kosteusvauriohan siis johtui siitä että alakerran betoniseinät ja lattia on pinnoitettu joskus aikanaan väärillä tuotteilla niin että normaali rakenteistä tuleva kosteus ei päässykkään läpi vaan jäi betonin ja pintamateriaalin väliin.


Onneksi tila on taloyhtiön niin kustannuslappu ei tule meille. Nyt odotellaan vahvistusta rahoituksesta niin että pääsisimme aloittamaan remontin ja hommaamaan kaikki puuttuvat kalusteet. Viimeistään 4.5 päästään sitten oikein urakalla remontoimaan tilaan. En malta odottaa!!
Kampaamo-kauneushoitola tulee olemaan kahdessa kerroksessa, yläkerta on lähinnä kampaamo ja alakerta on sitten yhdistelmä tekijöidemme taukotilaa ja kauneushoitolaa. Tulemme kuitenkin tekemään seinät niin että hoitohuoneet ovat ihanat, viihtyisät ja hiljaiset.
Meitä on jo tällä hetkellä 5 kampaaja ja jokaisella on oma intohimo työhömme. Odotan niin innolla että pääsen oikeasti tekemään töitä työkavereiden kanssa.


Tulen tekemään päivityksiä remontista ja hommien etenemisestä sitten toukokuussa ja tulen varmasti antamaan jonkun alennuskoodin teille ihanille lukijoilleni. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!
Kiitos ja Kumarrus, Mira ja Peili/Raikas
Hmm... pitäisikö blogin nimi muuttaa Minä ja Raikas???


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!