Nyt on kiire!

Huhhuh mikä kuun vaihde ollut!
Huhtikuun lopussa alkoi asiakkaat selkeästi uskaltautumaan taas kampaamolle ja samalla yritin saada kaikki Raikkaan asiat hoidettua. Piti juosta milloin missäkin, tyhjentämässä uutta liiketilaa vuokranantajan tavaroista, käydä pankissa allekirjoittamassa miljoona paperia että saatiin remonttirahaa, sopia joka suuntaan jotain toukokuun alussa alkavasta remontista. Tässä on ollut älyttömästi kaikkea ohjelmaa joka suuntaan ja kaaos senkun kasvaa. 

Onneksi välissä oli vappu, jolloin pidettiin kunnon rentoutumisilta uuden yhtiökumppanini kanssa hyvä ruuan ja viinin kanssa. Siitä sitten tiedettiin että seuraavan kerran saa hengittää vasta kun avajaiset on pidetty eli todennäköisesti juhannuksena minua ei tavoita kukaan. 


Ennen kuvat alakerta!

Toukokuu on nyt sitten alkanut oikeen urakalla sekä kampaajan töiden lisäännyttyä että joka välissä pitäisi olla uudella liikkeellä remontoimassa. On siinäkin ollut ongelmia jo nyt. Ensin pelättiin kosteusvauriota, sen jälkeen selvisikin että vanhan laminaatin alla on muovimatto, mikä on liimattu asbesti-liimalla joskus vuonna nakki, joten asbestimiehet aloittivatkin purku hommat alakerrassa heti maanantaina. Ja ilmeisesti sekin homma venyy vielä tulevalle maanantaille. No heidän koko purku homman aikana on tullut millon mitäkin ongelmia vastaan ja siks homma venähtänyt. Meidän onneksi saatiin kuitenkin yläkertaa tehdä samaan aikaan ja siellä ollaankin jo hyvässä jamassa kaiken kaikkiaan. 

Sit oon saanu tapella tuolifirmojen kanssa, kun ensin teen tilaukset sit ilmotetaan et pystytään toimittaa vasta juhannuksen jälkeen ja minä sit perun koko tilauksen, eikä sekään menny heille suoraan jakeluun. No tein toisen tilauksen ja siinä ilmotettiin et heil ei oo sitä tuolia ollenkaan ni mulla meni hermo. Peruin kaikki ja tein tilauksen toisesta kaupasta ja nyt en saa heiltä maksutietoja et saisin maksettua heille et lähettävät tilauksen. Voi luoja! Sit ollaan varmaan kuukausi yritetty saadaan asiakaspaikkoja meille kun haluttais et yks tietty puuseppäliike ne tekis kierrätysmateriaalista mut niilläkin on ollu kiire. Oon niin kiitollinen ja onnellinen et mul on yhtiökumppanina tollanen huippu tyyppi ku Päivi! En selviäis tästä kaikesta ilman sitä. On tää kyl semmonen sotku päässä, pitää muistaa tuhat ja sata asiaa ja päivät senkun lentää. Pitäis tehdä ajanvarauskalenteri valmiiksi, nettisivut, verkkokauppa. Lisäksi kauppiassopimuksen sain juuri tehtyä, toivottavasti menee nopeesti läpi, sit pitäis tehdä sopparit kaikkien tekijöiden kanssa. Ikkunateipit täytyy tilata, loput kalusteet hankkia, ylipäänsä remontti valmiiksi ennen kuukauden vaihdetta. 
Ennen kuvat yläkerta!

Huomenna onkin yhden kalusteen haku reissu Porista. Tehdään kunnon roadtrip yhtiökumppanin ja hänen lapsen kanssa. Siitä tulee mahtavaa! Muutenkin odotan innolla et saadaan toi koko kampaamo kasaan ja päästään oikeesti toimistusjohtajina näyttämään koko Turulle et miten tehdään kannattava yritys ja vielä niin huikee työporukka mitä meillä tulee olemaan. En malta odottaa!Voin kyl avoimesti sanoa et nyt on kuntoilut jääny vähän vähälle kun tuntuu et joko oon töissä, remppaamassa tai koneella ollu viimiset kaks viikkoa lähes päivittäin. Saa nähä jatkuuko sama tahti oikeesti juhannukseen tai sit mun on ihan pakko pitää pieni tauko jossain kohtaa. 
Oon kyl jättänyt jo viimisen viikon tyhjäksi et saadaan tavarat roudattuu ja et saan sovittua noutoja niille tavaroille mitä ei tuukkaan mukaan.


Ota istagramissa @hiushuoneraikas seurantaan niin näät miten homma etenee.

Kiitos kun luit.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!