Kahden kuukauden välipunnitusHui, nyt on mennyt jo 2kk siitä kun aloitin tämän elämäntaparemontin. Mihin aika onkaan mennyt? Onneksi olen mielestäni saanut hieman kirittyä tahtia niin treenaamisessa kuin syömisissä. Joten odotan innolla miltä vaaka ja mittanauha näyttävät. Pitkään miettisin että ottaisin jo tässä kohtaa muutos kuvat, mutta taidan sittenkin jättää ne 3kk kohdalle. Olisi kyllä hienoa nähdä jo nyt muutoskuvat, mutta jotenkin on sellainen tunne että entä jos en olekaan saanut niin suurta muutosta kuin omassa pienessä päässäni olen miettinyt ja tuhoaisin oman motivaationi vain. Joten maltetaan vielä kuukausi ennen kuin otan myös kuvat. 

Miten tämä kaksi kuukautta on mennyt? 
No hyvin ja huonosti, mikä on ihan normaalia, mutta olen jotenkin niin "kilpailuhenkinen", että joko pitää mennä sata lasissa kokoajan tai olen pettynyt itseeni. Tämä on asia josta minun pitäisi myöskin oppia pois, sillä siitä ei ole mitään hyötyä elämässä. Enemmän pitäisi mennä positiivisuuden kautta ja iloita niistä pienistäkin saavutuksista. Jotenkin koko yhteiskunnan asenne on vuosien mittaan muuttunut siihen että aina pitää olla täydellinen taikka olen epäonnistuja. 
On kuitenkin hienoa että esim vaatekauppojen mainoksissa on alettu käyttämään erilaisia malleja eikä vaan niitä "täydellisen" laihoja muodottomia hahmoja. Itse rakastan muotojani, mutta haluan olla taas se timmi mimmi mutta jolla olisi ihanat muodot kuitenkin. 


Alkuun tuntui etten pääse treenaamisen makuun takaisin, mutta joku treenikärpänen selkeästi pisti minua näinä viime viikkoina, kun olisin halunnut joka päivä tehdä jotain olla lenkillä taikka salilla tai jopa molempia. Ongelmana on vain että jos en muista pitää lepopäiviä niin kroppani ei palaudu eikä sen myötä myöskään kehity. joten muistakaan myös te ottaa sitä omaa-aikaa ja levätä. 


En ole koko kuukautena käynyt vaa-alla enkä myöskään koskenut mittanauhaan, joten odotin itsekin mittauspäivää innolla ja samaan aikaan kauhulla. Entä jos en olekaan saanut tulosta aikaa? Olenko onnistunut pudottamaan painoa taikka tiputtamaan senttejä? Minulla oli oma henkilökohtainen välitavoite niin että 2 kk kohdalla haluaisin olla alle 90kg, joten pidetään peukkuja.Tässä nyt sitten mittauksen tulokset:
No ihan tavoitteeseeni en päässyt, mutta kun jäin vain 400g tavoitteesta ni koen silti onnistuneeni, vielä olisi pudotettavaa ainakin 5kg. Silti tuo painon mittaaminen ei saa olla tärkein, kun kuitenkin treenaan lihaskuntoa ja lihas painaa aina enemmän kuin rasva.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.Seuraavaksi onkin sitten luvassa kuvallinen ruokapäiväkirja, joten pysy kuulolla.Kiitos ja kumarrus, Mira ja PeiliKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!