Ensimmäinen tanssitunti

 Vihdoin pääsin ensimmäiselle tanssitunnille ja vielä Runebergin päivänä. 

Ennen tuntia fiilikset ihan katossa, mietin jo koska voin lähteä sinne. Harmi tietenkin nyt korona aikana, kun tunnille saa osallistua vain 9 ohjaajan lisäksi ja paikalle ei saisi tulla kauheasti etukäteen, kun tanssisalien ulkopuoliset tilat ovat sen verran pienet. 


Huh mikä tunti, siis aivan ihana. Aika meni sika nopeesti ja olisi niin ihana päästä jo takaisin tunnille. Olin siis Show Burleski -tunnilla ja en ollut päässyt ensimmäiseen 3 tuntiin, joten olin ehkä hieman hukassa koreografian kanssa. Mutta niin onnellinen että voitin tuon lahjakortin ja niin onnellinen että pääsin tunnille. Olen rakastunut!


Tunnin alussa ensin lämmiteltiin ja sitten lähdettiin käymään liikkeitä läpi. Tämä koreo on osittain istumatanssina jakkaralla, joten oli aika helppo päästä mukaan kun ei tarvinnut ensin opetella askelia. 

Oli niin ihana keskittyä johenkin muuhun kuin koronaan ja todellakin ajatukset olivat täysin tanssissa koko tunnin ajan. Sain avoimesti nauraa itselleni kun "yritin" pysyä mukana tahdissa ja kuin eksyin katsomaan ilmettäni peilistä. Olin niin keskittynyt tekemiseen, että huomasin purevani huulta vahingossa. 

Olen lähes joka päivä tunnin jälkeen käynyt koreota läpi, koittanut muistaa miten homma meni ja sitä kautta päästä muiden tyttöjen kanssa samalle tasolle. Minulla kun ei ole mitään kokemusta tanssimisesta ennen tätä tai siis olenhan minä ollut isovanhempien kanssa lavatansseissa, mutta en ole koskaan mennyt minkään ohjelman mukaan. 


En halua paljastella tanssin koreografiasta sen enempää kuin, että tunnelmaa on. 


Olen aina ollut aika ujo uusien kokeilemisessa, koska olen ollut myös aina täydellisyyteen tavoitteleva. Tai toisin sanoen patalaiska kun en jaksa opetella vaan pitäisi osata kaikki heti. MUTTA se tunne tunnin jälkeen, am in love, siis oikeesti kun löytää sen oman lajin ja sen oman tyylin niin avot. Tästä saa taas uutta puhtia ja energiaa jaksamaan kohti kevättä ja kesää. Jos hyvin käy aijoin jatkaa juhannukseen saakka jokaikinen perjantain tanssilla. 


Ihanaa kevään odotusta kaikille! Ja hyvää ystävänpäivä viikkoa <3Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!