Hei, Olen Miru!

Kirjoitin tuossa vuosi sitten blogia, mutta jotenkin hukuin aiheesta enkä enää kokenut omaa blogia omaksi. Nyt haluan aloittaa alusta; uusi blogi, uusi minä ja uudet aiheet. 





Tulen kertomaan elämästäni, niin niistä hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista. Kerron myös yrittäjyydestä ja minun omasta kampaamostani Hiushuone Peilistä. Lisäksi blogissa tullaan kuulemaan miten minä rentoudun vapaa-ajallani. 
Saatan myös kertoa muutamissa päivityksissä merkonomi-opintojeni etenemisestä, joista voit saada myös oppia oman yrityksesi parantamiseen, taikka ihan tsemppiä ja motivaatiota omien unelmien jahtaamiseen ja saavuttamiseen. 



Minä Eestin Rummussa.




Kerron hieman itsestäni tähän väliin. 

Olen 27-vuotias nuori yrittäjä. Minulla on ollut oma kampaamo nyt reilut kaksi vuotta. Kampaajana olen ollut jo lähet 10 vuotta ja rakastan edelleen työtäni. Miksi pistin oman kampaamon? No se on niin pitkä tarina, että kerron siitä ihan omana julkaisuna lähi päivinä.
Minulla on oma asunto, mies ja koira. Kaikki kolme tuovat sekä iloa, surua että haasteita elämään, mutta onko kukaan koskaan sanonut että elämä olisi helppoa.

Minun päiväni pyörivät lähinnä työn, kodinhoidon ja koiran ympärillä. Tällä hetkellä koen olevani pohjalla niin henkisesti kuin fyysisesti, olen yrittänyt haukata liian ison palan kakkua. 
Joten mikä sen parempi tapa aloittaa oman pään selvittäminen kuin kirjoittaa siitä avoimesti ihmisille, jotka eivät pysty suoraan päin naamaan lyhistää enää alemmas. 
Koen silti olevani onnellinen, sillä tästä ei voi kuin nousta ylös ja saavuttaa jotain parempaa. 

Seuraavat vähintään 1,5 vuotta tulee olemaan aikas tiukkaa, mutta olen päättänyt että minä selviän tästä. Tosiaan aloitin tuossa toukokuussa Merkonomi tutkinnot työn ohella. Koko kesä on mennyt tenttejä tehdessä, joista olenkin jo suorittänut 8/9. Yksi noista kursseista joudun käymään seuraavan vuoden aikana ja vielä viimeinen englannin-näyttötentti olisi tarkoitus tulevana viikonloppuna suorittaa. Pidetään peukkuja että pääsen siitä läpi.

Kuukausi sitten päätin aloittaa terveellisemmän elämän, lopetin tupakoinnin. Nyt on siis mennyt noin kuukausi ilman savuketta ja voin sanoa että kun tulee se tunne että nyt riittää, tupakoinnin lopettaminen on huomattavasti helpompaa. Olen myös alkanut taas käymään enemmän salilla ja koittanut kiinnittää huomiota ruokavalioon. Pyrin pitämään jossain kohtaa selkeän aikavälin jolloin en söisi ollenkaan sokeria, esim sokeriton syyskuu voisi toimia. 

Tässä vain pieni osa minua, varmasti tulette kuulemaan elämästäni enemmän seuraavien vuosien aikana, joten tervetuloa pääni sisään. 



Nelli 3-vuotis kuva





Tämä ensimmäinen teksi on nyt hyvinkin lyhyt, mutta tästä tämä lähtee. 
Jos sinulla on ideoita taikka toiveita mistä haluaisit kuulla, laita ihmeessä kommenttia alle taikka lähetä minulla sähköpostia mira.aulio@gmail.com




Minua voit myös seurata instagramissa @MiruMarja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!