Vuosi 2023

 Viimeisestä päivityksestä onkin jo reilusti aikaa. Siihen on monia syitä, joita en tässä kohtaa lähde sen enempää avaamaan. 


Avaan kuitenkin mitä tämä vuosi 2023 on tuonut tähän mennessä ja miltä tulevaisuus näyttää. 


ALKUVUOSI 


Vuoden vaihde meni nopeasti ja tammikuu olikin täynnä töitä. Helmikuussa olikin vuorossa lääkärikäynti, minulla todettiin laskimonvajaatoiminta eli toisinsanoen suonikohjuja. Onneksi minulla on hyvä vakuutus ja pääsinkin jo maaliskuun toimen päivä leikkaukseen, jossa molemmat jalkani operoitiin. Kirjoitan erillisen julkaisun tästä aiheesta lähitulevaisuudessa. 


 Alkuvuodesta päätin että tänä vuonna aion päästä tavoitteisiin mitä olen jo pitkään haaveillut. 

Suurin haaveeni jo ainakin pari vuotta on ollut omakotitalon hankinta. Otin pienen askeleen sitä kohti kun laitoin asuntoni myyntiin, koska totesin että niinkauan kuin omistan kerrostaloasunnon en voi hankkia unelma kotiani maalta. 

Joten maaliskuussa laitoin kapuloita rattaisiin ja kabum asunto julkaistiin myyntiin. Käy kurkkaamassa osoitteessa https://bo.fi/etuovi-id/20103028Kuvat lainattu Bo LKV :n kuvista, lisää löydät myyntiilmoituksesta. 


Kerrostalo asuntoni on kyllä aivan ihana, mutta minun elämääni liian pieni ja liian keskustassa. Tästä joku saisi hyvässä kunnossa olevan asunnon johon voi vain muuttaa eikä tarvitse miettiä tulevia remontteja ainakaan 10 vuoteen. Niinkuin edellisistä julkaisuista on huomannut, taloyhtiössä on toteutettu linjasaneeraus (putkiremontti) vuonna 2015 ja julkisivuremontti valmistui 21-22 vuoden vaihteessa. 

Mikä parasta tämän asunnon parveke on kuin oma pikku kasvihuone, tälläki hetkellä ainakin 15 ruukkua erilaisia hyötykasveja kasvaa siellä. 

Jos kiinnostuit ole yhteydessä minuun vaikka sähköpostitse mira.raikas@gmail.com 


KEVÄT


Maaliskuun lopussa tulikin sitten mutkia matkaan. Saimme tietää, että kampaamomme joutuu valtavan ison remontin kohteeksi. 

Liiketila sijaitsee taloyhtiön alakerrassa, joten kaikki heidän remontit vaikuttavat meihin voimakkaasti. No pääsimme yhtiökokoukseen, jossa osakkaat päättivät että remontti alkaa ja siellä saimme tietää että meidän osalta se tulee kestämään 12-14kk. 

APUA! 

Maalis-huhtikuun vaihteessa saimme lapun että remontti alkaa pääsiäisen jälkeen… 

TUPLA APUA!!

Onneksi saimme lakiapua ja pääsimme ”tappelemaan” vastaan. Pääsimme taloyhtiön kanssa sopuun korvauksista ja samalla suostuminen luovuttamaan tilan heille toukokuun alussa. 

Siitä alkoikin se vaikein osuus. Mistä uusi tila näin nopeasti? Onneksi löysimme aivan nurkan takaa, osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 20, sopivan tilan. 

Saimme sovittua aikataulun remonteille ja pääsimme huhtikuun lopussa muutamaan uuteen tilaan. 


Jäätävä stressi oman elannon menettämisestä vei melkein voimat jaksaa jatkaa yrittämistä. Uusi tila on kuitenkin niin upea että sain jälleen uutta inspiraatiota omaan työhöni. 

Olen väsynyt mutta onnellinen! 

Olen kiitollinen ja kaikkeni antanut! 

Olen minä ja ylpeä siitä! Tässä pieni katsaus mitä tämä vuosi on tuonut tullessaan tähän mennessä. Lisää on luvassa enkä malta odottaa että voin taas kirjoittaa uutta tekstiä tänne. 

Kunhan saan oman asuntoni myytyä tulen julkaisemaan tänne myös päivityksiä omakotitalo elämästä sekä siihen tulevista remonteista. 

Pysy siis kuulolla! 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!