Session Stylist -koulutus

 

Olen ollut niin kiireinen viime aikoina, syyt siihen tulee nyt muutaman poustauksen aikana, jonka myötä kirjoittaminen on jäänyt toissijaiseksi. Nyt ryhdistäydyin ja kerron teille minun syksyn täyttäneestä koulutuksesta. 


Olen puhunut tästä jo hieman aikaisemminkin, mutta nyt se on vihdoin totta. Eli pääsimme aloittamaan elokuussa kauan odotetun Session Stylist koulutuksen. 

Mikä on Session Salon? 

Session Salon -koulutus on kampaamoille suunniteltu, jotka ovat erikoistuneet Kevin Murphyn tuotteisiin ja ideologiaan. Koulutuksen aikaan olemme käyneet tuotteiden raaka-aineita ja niiden merkityksiä hiustenhoitoon. Kurssin tarkoitus on avata meidän kampaajien katseita ja näkemyksiä miten itse Kevin Murphy on tehnyt tuoteensa ja niiden raaka-aine valinnat, sekä miksi ja mihin tarkoitukseen tuotteet on suunniteltu. 

Kurssien aikana olemme oppineet niin eri raaka-aineiden hyödyistä hiuksissa, että miten näistä tuotteista saa kaiken irti. 

Koulutukseen osallistuu aina liikkeen omistaja, meidän tapauksessa omistajat, joiden tehtävä on sitten opettaa lopputiimille samat opit mitä me saamme. Näin ollen koko kampaamon henkilökunta on koulutettu tietämään mahdollisimman paljon käyttämistämme tuotteista. 


Tässä ensimmäisen koulutuspäivän kampausta.Entä ketä sitten on Session Stylistit?

Hän on kampaaja, joka haluaa palvella asiakkaita juuri heidän tarpeiden mukaan. Koulutuksessamme painotamme erityisesti siihen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Olemmehan me kampaajat asiakkaitamme varten sillä, ketäs muutakaan. 

Lähtökohtaisesti olemme niinsanotusti ongelmaratkaisijoita, on se sitten hiuspohjaa taikka hiuksiin liittyvä meillä on ratkaisu. 

Session Stylistinä meillä on myös vastuu opettaa asiakkaitamme käyttämään tuotteita oikein, jolloin asiakas saa juuri sen mitä tarvitsee. Haluamme myös luoda ihanan kampaamo kokemuksen, sekä antaa uusia inspiraatioita heidän omiin hiuksiinsa. 


Tämä koulutus koostuu siis tuotekoulutuksesta hyvinkin yksityiskohtaisesti, sekä kampauskoulutuksesta jossa opimme miten näitä tuotteita sitten käytetään koko potentiaalillaan. 

Tässä päivän nro 2 työn tulokset.


Kurssin aikana opimme myös ajanhallintaa ja stressinsietokykyä, mistä olisi näytöstöissä hyötyä. Kevinhän järjestää erilaisia näytöksiä ympäri maailmaa ja näissä kursseissa pääsikin kokemaan pienen osan sitä arkea.


Ja kaiken tämän me koulutamme myös koko kampaamon tiimille, jolloin asiakaspalvelu on saman tasoista kaikille asiakkaillemme ja kaikkien ideologia on samalla tasolla kevinin maailman kanssa. 


Loimme myös oman lookkimme täysin, tässä "Boho Van Girl"Josta päästäänkin itse lopputyöhön, josta kerron teille lisää seuraavassa tekstissä. Osa on jo nähnyt minun kyseisen lopputyön, mutta tulen avaamaan itse päivän tapahtumia ja fiiliksiä enemmän. Ole siis kuulolla.


Kiitos kun luit! 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Remontti edistyy