10kg painonpudotus!


Olen koko kesän vain ns ollut, salilla olen käynyt ehkä kerran tai kaks. Koiran kanssa lenkkeilen päivittäin mutta kun lämpö nousee yli 20 asteen joutuu tekemään minilenkkejä tai odottaa yöhön että olisi viileämpää. 

Olen kuitenkin tarkkaillut mitä syön, en kuitenkaan laske kaloreita, vaan ettei söisi ähkyyn aina. Olen kampaajana joutunut opettelemaan nopeaan syömiseen kun tauot jää aina lyhyeksi jos saan edes pidettyä taukoja. Tänä kesänä olen pyrkinyt opettelemaan pitämään taukoja ja syömään rauhassa, jotta tuntisin koska olen täynnä. 


Olen siis 1,5 vuotta pudottanut painoa pikkuhiljaa ja jotenkin se 10kg raja on aina jäänyt saavuttamatta. Nyt se on totta, tänä aamuna kävin sattumalta vaa-alla ja lukema oli 83,7kg eli tasan -10kg alkupainosta (93,7kg). 

Olen niin onnellinen, että tästä on hyvä jatkaa tasapainon opetteluun, eli että paino pysyisi tässä painossa. Toivoisin vielä pääseväni alle 80kg, mutta jo pelkästään se että pysyn alle 85kg on hyvin tärkeää! 

Syksyllä olisi tarkoitus opetella taas salirutiineihin, jos polvi sen sallii. Olenkin elokuussa menossa magneettikuvauksiin ja ortopedille, joten ehkä sieltä selviää jotain. 

Huomasin ehkä eniten, että kun lopettaa sen tekemisen stressaamisen ja tekemisen seuraamisen nii alkaa tapahtua. Elämässä pitää elää ja nauttia joten jokainen liikuntamuoto kun tuntuu hyvältä tee sitä. Minulla se on nyt tanssi, olen lähes jokaikinen perjantai käynyt tanssitunnilla ja olen niin innoissani sen jälkeen että tätä jatkan varmasti vielä pitkään. 

Suosittelen siis kaikille kokeilemaan eri lajeja ja etsimään sen oman lajin, josta syntyy rakkaus liikuntaan. Kesä on kyllä ihanaa aikaa ja siitä pitää nauttia, sillä kesä on valitettavasti lyhyt. 

Tällä kertaa tuli lyhyt ”tarina”, mutta kiitos kun luit. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!