Loma nro 3 Huh, vähän venähti aikataulu tässä poustauksessa, koska töihin paluu olikin hyvin hektinen. Mutta tässä se nyt on , ole hyvä! Kolmas kesälomaviikko sai ihanan alun kun lähdimme heti sunnuntaina mökille. Siellä saimme nauttia luonnon rauhasta, sillä yksikään mökkinaapuri ei ollut paikalla. 


Söimme hyvin, saunoimme paljon ja suplautailimme järvessä. Kelit suosi todella hyvin, eikä pienet sadekuurot haitanneet ketään. 

Olimme samalla myös koiravahteina, joten meno ja meininkiä riitti kolmen koiran kanssa. Mutta mikään ei ole parempaa kuin nähdä väsynyt koira päivän päätteeksi kun on saanut tutkia ja leikkiä toisten koirien kanssa. Pitääkin alkaa etsimään Nellille pikkusiskoa. 


Mökkeilyn jälkeen otimme suunnan kohti Tamperetta, sillä olin voittanut Holiday clubin lahjakortin. Nelli jäi mökille, jotta saimme puolisoni kanssa nauttia rauhassa tampereesta. 

Kävimme matkalla Valkeakoskella, sillä molemmat pidämme Kontio ja Parmas -tv-sarjasta ja se on kuvattu Valkeakoskella. Kävimme Mokkapirtissa, mikä siis on ihan oikea kahvila, kahvilla ja paikka näytti juuri samalta kuin mitä ohjelmassakin. Näimme myös muita kuvauskohteita mm. kaupungintalon. 
Sieltä matka jatkui kohti Tamperetta ja pysähdyimme keskustassa syömässä. Menimme kehuttuun Sitko-pizzeriaan ja ai että mitkä hapanjuureen tehdyt pitsat olivatkin. Voin sydämeni pohjalta suositella kaikille, jos käyt Tampereella käy maistamassa Sitkon pizzaa. 

Kello läheni jo neljään kun saavuimme Tampereen kylpylään. Siellä odottikin hyvin epämiellyttävä kokemus. 

Saimme tietää ettemme pääsekään hotelliin, sillä lahjakortti ei käynytkään maksuvälineenä sesonkiaikaan. No missään heidän sivuilla ei lue millon on sesonkiaika saatika maksutavoissa huomioithan että tiettynä aikavälinä he eivät hyväksy lahjakortteja. 

Lisäksi minun olisi pitänyt varatessani huonetta, tietää että lahjakorttia käyttäessä PITÄÄ varaus tehdä puhelimitse, vain ja ainoastaan puhelimitse. Tätä tietoa ei lukenut lahjakortissa vaan siellä oli vain teksti ”voi varata puhelimitse tai sähköpostilla”, mikä käytännössä minulle tarkoittaa että voin tehdä niin halutessasi ei että minun on PAKKO. No kiireisenä yrittäjänä ei minulla ole aikaa jonottaa asiakaspalveluun vaan tein varauksen heidän nettisivujen kautta ja kirjoitin lisätietoihin ”maksutapana lahjakortti”. 

Uskoisin että he myös tarkistavat tulevat varaukset, jotta kaikki täsmää, niin kuin itse teen kun minun asiakkaani varaavat aikoja. Ei asiakkaan kuulu tietää tarkkaan mitä varataan vaan minun tehtäväni on tarvittaessa ilmoittaa että tarvitaankin enemmän aikaa tai jo valmiiksi lisätä aikaa, jotta asiakas saa mitä toivoo. 

Näin ollen olisin odottanut että heiltä oltaisiin minuun oltu yhteydessä jo ennen kuin saavuin paikalle, mutta ei. Joten olin ajanut aivan turha 250km mökiltä tampereelle vai todetakseni joutuvani ajamaan takaisin. 

Siinä kiukkuisena en jaksanut alkaa etsimään uutta majoitusta vaan ajoimme suoraan mökille hakemaan Nelliä ja palasimme kotiin. 


Koin lomani mennee pilalle, koska olin odottanut reissua jo ainakin kaksi viikkoa, joten pakkohan sitä oli laittaa palautetta. 

Mieheni siis kirjoitti jo ajomatkalla palautteen kyseiseen puljuun ja yllätys yllätys saimme uuden lahjakortin. No kun lahjakortti saapui postitse siellä olikin 4kpl kylpylälahjakortteja, joten aivan paska ”pahoittelu”. 

Harmi että lähin on juuri tuo Tampereen kylpylä, sillä en ehkä halua enää edes yrittää sinne. No ehkä kustannan itse toisen yön esim Saimaalla. Loppuloma menikin sitten kodin siivouksen ja itsensä huoltamisen merkeissä. On se ihana kuitenkin olla lomalla vaikka ei varsinaisesti tekisikään


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirppismestari

Ei olekaan nivelrikkoa

Unelmista totta!